Anna Sellén

Från: Luleå  

”Livet är som en ask choklad. Du vet aldrig vad du kommer att få.”
Jag fick tre fantastiska barn och en längtan som jag delar med många. Längtan efter att tas i anspråk och ha den plats på jorden som det var tänkt att jag skulle ha. Att känna att jag hör till och hör ihop. Längtan efter närhet, få känna att jag finns. Jag är redo nu. Lappad och lagad och någorlunda hel. Redo att våga igen…

Efter att under alla år sjungit andras musik fick jag plötsligt ett behov av att skriva egen musik. Inspirationen kom från många olika håll, systrar, vänner, nya projekt inom musiken, att livet ändrats på flera plan. Det var som att dra ur en propp. Jag fick inte stopp på det. Sång efter sång måste ut och så har det fortsatt, om än det blir paus emellanåt.

Mina sånger fick mer uppmärksamhet än jag väntat mig och många roliga saker fick ta plats i livet på ett helt annat sätt än tidigare; konserter, inspelningar, turné med Livekarusellen, körprojekt, uppstartande av ett band, Veckans färsking i P4 Norrbotten och lektioner i gitarr och låtskrivande på musikhögskolan i Piteå, varvat med arbetet som pedagog med mycket musik på schemat.

Våren 2016 gjorde jag ett körprojekt och en konsert med riksspelman Daniel Wikslund. Efter det har vi gjort två körprojekt till och planerar ett sommaren 2017, i Gunnarsbyn norr om Luleå, vid Råneå älvdal.

Under sommaren 2017 gör jag, tillsammans med många duktiga musiker, flera spelningar i Norrbotten. Turnéplanen kommer att ligga på sidan.

Releaser

Kan Du Tänka DigKan Du Tänka Dig

På Webben

Anna Sellén Facebook