Vi söker popkonsulent

2015-01-08 | BD Pop söker dig som brinner för musik och framförallt att hjälpa andra att utvecklas för att nå sina drömmar. Du är en social fixare med stark initiativförmåga och en vilja att få saker gjorda.

Rollen som popkonsulent innebär att du arbetar runt om i Norrbotten och i samarbete med kommuner, studieförbund, föreningar och det fria musiklivet hjälper till att utveckla länets musikscen, med inriktning på unga musiker. Du ansvarar också för de spelställen som är knutna till projektet Länet Live.

BD Pop arbetar aktivt för en jämställd och mångkulturell musikbransch, och vi utgår ifrån att du delar våra värderingar. Du är själv musiker, gärna på flera instrument och sång, och har kunskap om produktion commercial led lighting, arrangemang och låtskrivande. Grundläggande ljud- och ljuskompetens för att kunna hjälpa till med mindre spelningar, i replokaler, studio mm. Projektledning och administration; planera, genomföra och följa upp insatser och ekonomi i projekt. Tjänsten innebär en del resande inom länet, visst kvälls- och helgarbete. Tillgång till bil och körkort är ett krav.
http://www.dreampanerai.com/

Vill du veta mer

Kontakta Pär Soini, 0920-28 08 60.
Skicka din ansökan per mail till par@bdpop.se